(function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
      DJ Dre       -      Bruiloften       -      Themafeesten        -   elk ander feest       

   
Bruiloften

Om te beginnen van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Jullie zijn natuurlijk al van alles aan het regelen en uitzoeken voor de bruiloft, om deze dag onvergetelijk te maken.

Voor wat betreft de muziek hoef je nu niet verder meer te zoeken. Want als je een gezellige drive-in show met een passende bruiloft dj zoekt om je huwelijksfeest tot een knalfeest te maken, ben je hier aan het juiste adres.

Vooraf zal Andre in een persoonlijk gesprek jullie wensen bespreken en je adviseren over de planning en invulling van de feestavond. Het belangrijkste is namelijk dat het jullie feest wordt. Want op welk nummer willen jullie de openings- en slotdans maken en welke muziekgenres moeten tijdens de avond voorbij komen?

Wat ons betreft is alles mogelijk, wij willen jullie feest onvergetelijk maken, in een avond die voldoet aan jullie wensen!

Neem contact op voor meer informatie of bekijk hier een impressie van Bruiloften of filmpje van een bruiloft.
 
 
Home     – –    Informatie aanvragen     –    

BeBel voor info 0650651531   l